Sunday, October 4, 2009

PRK Bagan Pinang...AWAS! Musibat dan Muslimut PAS At Work!!!

Sabtu, 2009 Oktober 03
PRK Bagan Pinang...AWAS! Musibat dan Muslimut PAS At Work!!!Baru sahaja tirai kempen PRK Bagan Pinang di buka pagi tadi dah ada perkara tak baik berlaku, Sikap ganas dan tidak bertamadun yang disemai baja oleh pemimpin-pemimpin agung dan suci mereka semenjak dari dalam perut lagi jelas membuahkan hasil apabila berjaya menumbuk pemimpin UMNO.

Bagi kuda belang PAS yang taksub dan taat kepada pemimpin sesat mereka tentunya tindakan sebegitu adalah sesuatu yang mendapat restu, mungkin dapat pahala kerana niat jihad yang jahat yang sudah siap dipasang dari awal membenarkan apa jua yang dilakukan tentunya baik dan mendapat ganjaran syurga...gila punya kerja!

Dalam tempoh 8 hari berkempen ini tentunya suasana di Bagan Pinang hiruk pikuk, namun bagi penduduk di Telok Kemang dan Port Dickson mereka menganggapnya suatu perkara biasa kerana tempat tinggal mereka memang terkenal dengan pusat pelancongan yang masyur sejak dari Tan Sri Isa menjadi MB lagi. Berjasa betul lah Tan Sri Isa nih..

Mereka tahu Tan Sri Isa telah berjaya merubah cara dan taraf hidup mereka, membangunkan Port Dickson sebagai sebuah pusat peranginan pantai telah memberikan mereka peluang untuk mengutip hasil lumayan sama ada wang ringgit, pengalaman, cara fikir dan budaya.

Namun kehadiran kuda belang PAS, musibat dan muslimut PAS yang tentunya akan menawarkan syurga, menggadai Islam dengan cara mereka yang jahil, mereka akan memenuhi saf-saf depan di masjid dan surau kerana mereka menumpang tidur di situ, satu hal yang boleh di pastikan sikap kotor dan tidak bertanggungjawab mereka keatas harta surau dan masjid perlu dipantau oleh J/K masjid atau surau.

kehadiran mereka juga tentunya akan membawa suasana tidak senang dan harmoni penduduk kerana sikap yang hanya tahu menyalahkan, membohong, manabur fitnah, mangata itu dan ini, mereka langsung tidak ada agenda pembangunan dan kemajuan rakyat dan negara. Tak percaya cuba tanya, mesti tersengkang mulut mereka dengan kakai payung yang mereka bawa.

Bagi pengundi dan penduduk di DUN Bagan Pinang, jangan dipeduli kuda-kuda belang PAS dan pembangkang ni, cara yang terbaik ialah senyum dan berlalu meninggalkan puak sesat ni, mereka cukup gelisah dan ada kalanya marah kalau mereka dilayan dengan senyuman, bagi mereka cara begitu jelas menampakkan kegagalan mereka untuk mendekati pengundi, gagal mendekati pengundi maknanya tak dapat nak ajak mengundi PAS, tak dapat ajak mengundi PAS maknanya boleh masuk syurga nik aziz tapi 'darjat' kureeng beb. Darjat kuda belang la katakan...

Mereka yang xtreem akan melontar kata-kata kesat dan melakukan provokasi yang melampau, yang ini pun jangan layan, cuma kalau abang-abang dah tak tahan sangat, tampar jer, kerana di kampung penulis ada seorang kuda belang PAS yang kononnya 'gedebe' tapi satu hari tu dapat penampar terus senyap dan diam, rupanya bukan handal mana, satu buah pukul pun tak da yang ada buah pelir!

Apa pun rakyat dan pengundi Bagan Pinang dah bersedia dan sentiasa berwaspada dengan gelagat, keletah, cara, budaya dan sikap kurang ajar kuda-kuda belang PAS dan Pembangkang. Tindakan mereka sebenarnya akan menambah lagi kesungguhan dan keazaman pengundi untuk menghumban ZulPas ke pantai Port Dickson pada 11 hb Oktober ini InsyaAllah.

Eden Undi BN!
Hidup UMNO!
Dicatat oleh PUTRA MERDEKA di 22:58

(sumber;http://politikputramerdeka.blogspot.com/2009/10/prk-bagan-pinangawas-musibat-dan.html)

No comments: