Monday, February 1, 2010

01.02.2010 gambar hari ini


DERETAN gerai makan di Georgetown, Pulau Pinang, 31 Januari, yang diletakkan di bahu jalan ini kelihatan bebas beroperasi tanpa sebarang tindakan daripada pihak berkuasa tempatan, yang sejak kebelakangan ini rancak merobohkan gerai-gerai yang melanggar peraturan dan syarat. - Utusan/SAZ


BORHAN Namat bersama isterinya, Che Nolia Hashim begitu sedih melihat gerai buah-buahan mereka yang telah beroperasi sejak 20 tahun lalu di Permatang Pauh dirobohkan oleh Pejabat Daerah dan Tanah Seberang Perai Tengah, Pulau Pinang, semalam.(gambar Mingguan Malaysia 31.01.2010)

2 comments:

Anak Klate pcg said...

Salam Tuan.
Tuan, kita tengoklah yang gambar hari ni siapa dan gambar yang semalam tu siapa. Tengok gambar pun kita dah tahu hati budi pemimpinnya. Maka orang Melayu yang tinggal kat PP khususnya dan Malaysia amnya kenalah ingatttt.

mantoya03 said...

Apabila Tun Mahathir mengatakan Melayu mudah lupa kita melenting tetapi itulah kenyataannya.Buktinya apa yang berlaku di P.Pinang.Sejarah P. Pinang sendiri semasa melayu ditipu Francis Light dengan janji2 manisnya.Begitu juga sejarah Singapura tetapi semuanya sudah terlambat,nasi sudah menjadi bubur.Makanya bangsa Melayu harus bersatu dan jangan terpesona dengan janji pembangkang.Melayu jangan mudah lupa.INGAT!