Monday, October 17, 2011

selamat hari lahir YB DATO HJ HUSAM MUSA


HUSAM MUSA JUGA POTONG KEK BIRTHDAY

Aku ingatkan orang PAS sambut harilahir buat majlis doa selamat, lepas tu duduk bersila makan masakan resepi Kelantan ramai-ramai. Rupanya serupa juga, depapun potong kek, "Secret Recipe" lagi. Mahal woo kek tu. Patut bila dah sokong BERSIH, jangan le potong kek, potong le pulut kuning, baru le KUNING!!!

14 Okt 2011 - Husam Musa 52 tahun.

(sumber;http://dtenggara.blogspot.com/2011/10/husam-musa-juga-potong-kek-birthday.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TenggaraIsSoutheast+%28TENGGARA+is+SOUTHEAST%29)
`````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
Biar Betul ! Husam Musa Sambut Harijadi Dengan Kek Secret Recipe.

Oleh: HHalem.


Bukan lah menjadi satu kehairanan jika menyambut Harijadi seseorang itu, samada secara berkek atau secara berdoa atau kedua-duanya sekali serentak.

Tapi bagi pemimpin tertinggi Pas Kelantan seperti Husam Musa yang senantiasa berada di limelight, di spotlight atau macam-macam lagi light, maka sebagai seorang public figure, ia amat menarik.

Happy Belated Birthday kepada Husam Musa !!

Pok Nick pernah juga bising-bising dan menyebut bahawa Rasulallah saw tidak pernah menyambut hari lahir.

Soo, macam mana Husam? Adakah kenyataan Pok Nick hanya menyebut fakta benar sejarah sepintas lalu atau mengutuk orang yang menyambut birthday berkek.

Apa lagi yang menarik nya? Cake Secret Recipe tu yang menarik perhatian.

Dulu heboh kek dari Secret Recipe ni mengandungi ramuan DNA Babi.

Semakan terkini dilaman halal.gov.my, di dapati tarikh luput pensijilan halal di merata-rata kedai francise Secret Recipe telah lama luput.


Terpulang lah kepada pembaca dan pengemar kedai Kek Secret Recipe untuk membuat penilaian kerana maklumat berada dihujung jari.

Ini kerana kita tidak mahu seperti pemimpin PAS yang selalu menyebut “saya tak tau pa-pa” dan pemimpin Pas selalu hipokrit.

Sebarang link kepada kepastian haram-halalnya ramuan-kek di alu-alukan.

Akhir kata, cerita bergambar Husam berkek diambil dari weblog TIS>

terima kasih(sumaber;http://hhalem.blogspot.com/2011/10/biar-betul-husam-musa-sambut-harijadi.html)

1 comment:

KL BOYZ said...

Salam sejahtera, harap dapat dilink blog hamba disini..Terima Kasih.
http://klboyzwangsa.blogspot.com/