Friday, July 1, 2011

Tukang Dok Peghati: HIT a SNAKE by its HEAD first - HARAMkan BERSIH 2.0 dan PERANGi mereka seperti mana KOMUNIS diPERANGi!


Friday, July 01, 2011
HIT a SNAKE by its HEAD first - HARAMkan BERSIH 2.0 dan PERANGi mereka seperti mana KOMUNIS diPERANGi!

ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA..

1.0 Ada 9 hari lagi sebelum HURU-HARA besar berlaku? Mungkin pengiraan DETIK sedang berlaku tanpa diSEDARi.. Baiklah, walaupun kita PERCAYA pihak POLIS sedang bertungkus-lumus cuba mengawal keADAan, kita PERCAYA sebenarnya ada banyak JALAN lebih MUDAH untuk mereka mengHALANG perHIMPUNan BERSIH 2.0 tanpa perlu ke sana ke mari meLAKUkan TANGKAPAN.. Secara BAIKnya, kita meMOHON kepada pihak berKUASA seperti DYMM SPB YDP Agong, Majlis Raja-Raja, Kerajaan Malaysia dan Majlis Fatwa Kebangsaan agar mengeluarkan kenyataan mengHARAMkan sahaja BERSIH 2.0 seperti mana KOMUNIS, Al Maunah, HINDRAF dan Al Arqam..

2.0 Mintak MAAF katalah, setakat ini kita tidak terBACA lagi sebarang kenyataan tentang usaha untuk mengHARAMkan BERSIH 2.0 yang jelas menimbulkan keKACAUan terhadap RAKYAT.. BERSIH 2.0 bukan sahaja menyebabkan gangguan keHIDUPan seharian RAKYAT khususnya di KL.. Anda lihat sekarang ini bagaimana ada PIHAK cuka menimbulkan kembali fahaman KOMUNIS yang jelas anti Raja-Raja Melayu dan anti Agama ISLAM menerusi BERSIH 2.0..

3.0 BERSIH 2.0 bukan sahaja menjadi medan untuk meNAFIkan suara DEMOKRASI dan MAJORITI rakyat, BERSIH 2.0 jugak menjadi PLATFORM untuk membela PENJENAYAH dan jugak tokoh-tokoh POLITIK yang bergelut dengan penDEDAHan masalah SEKSUALnya terhadap lelaki dan WANITA.. Apakah ini semua tidak menCUKUPi lagi bagi pihak berKUASA seperti yang kita namakan di atas untuk berTINDAK mengHARAMkan saja BERSIH 2.0 dan memeranginya seperti mana KOMUNIS diperangi?

4.0 Kalau hendak dipukul ULAR, pukullah di bahagian KEPALAnya dahulu.. Kalau hendak mengHENTIkan BERSIH 2.0, kenapa tidak diHUKUM sahaja para penganjurnya?

5.0 - Apakah terlalu berNILAI keRAKYATan Pengerusi BERSIH 2.0 hingga usahanya untuk memporak-perandakan NEGARA pun langsung tidak mengHILANGkan taraf keWARGAnegaraannya?

6.0 - Apakah terlalu berNILAI otak Timbalan Presiden PAS itu yang semua MAKLUM sekolah takat mana sedangkan penagih DADAH yang telah INSAF dan menjalani pemulihan mungkin lebih berNILAI daripadanya?

7.0 - Apakah terlalu berHARGA Penasihat PKR yang terlalu 'PENAKUT' untuk menyaman pihak-pihak yang menDEDAHkan masalah SEKSUALnya itu hinggakan dia dibiarkan berMAHARAJALELA?

8.0 - Apakah terlalu KEBAL Bar Council yang banyak menyimpan para peguam yang sering mencabar Perlembagaan Negara hinggakan mereka tidak boleh diTEGUR apatah lagi diTUTUP terus walaupun sudah hilang fungsi ASAL penubuhannya?

9.0 Apakah tidak ada antara 27 juta orang warganegara Malaysia yang jauh lebih berNILAI dan patut dihargai kerana rela berKHIDMAT kepada Agama, Bangsa dan Tanah airnya ini?

10.0 Apakah negara kita akan LINGKUP jika kita menyingkirkan unsur-unsur penyebab perPECAHan RAKYAT seperti yang dinyatakan di atas?

11.0 Apakah perlu pihak berKUASA merujuk kepada pandangan pihak ASING berhubung hal-ehwal dalam negara sendiri?

12.0 Apakah keKACAUan yang berpunca daripada BERSIH 2.0 akan mengUNTUNGkan negara hinggakan pihak berKUASA yang kita NYATAkan enggan mengHARAMkan sahaja BERSIH 2.0 seterusnya memerangi mereka ini semua?

13.0 HARAMkan sahaja dan serahkan kepada angkatan berSENJATA kita untuk memerangi musuh-musuh NEGARA ini seperti mana KOMUNIS diperangi.. Negara kita cukup aman, STABIL, maju dan MAKMUR selama 54 tahun hingga menjadi CONTOH kepada negara-negara lain..

14.0 Apakah sebabnya kita hendak mengHANCURkan kesemua penCAPAIan kita selama ini hanya kerana PERCAYAkan ayat-ayat pemBOHONGan mereka tersebut? Tidak cukupkah kita diJAJAH selama 300 tahun lebih akibat bersengketa hasil perMAINan 'DIVIDE and RULE' oleh kuasa-kuasa ASING?

15.0 Apakah kita kali ini mahu mengULANGi penJAJAHan semula negara dengan memBIARkan mereka tersebut 'menJEMPUT' pihak ASING campur tangan KONONnya kerana atas nama HAK ASASI manusia, DEMOKRASI dan sebagainya?

16.0 Selama 54 tahun kita MERDEKA, adakah negara kita seperti Libya? Sudan? Mesir? Yaman? Adakah MAJORITI rakyat kita DHAIF dan terpaksa beratur panjang untuk menDAPATkan keperluan asas seperti rakyat Afghanistan? Jika tidak, apa lagi yang kita MAHU? Adakah kita MAHU mengGADAIkan apa yang kita perolehi hanya kerana kita PERCAYAkan pemBOHONGan mereka tersebut? Mereka hanya mahu KUASA dan demi menDAPATkannya, mereka tak KISAH pun kalau negara ini HANCUR dan berlaku perTUMPAHan DARAH..

17.0 Soalnya, apakah perlu RAKYAT berbuat demikian hanya untuk memuaskan NAFSU keBINATANGan mereka yang dimaksudkan? Tidakkah RAKYAT dah pun menZAHIRkannya menerusi 2000 lebih laporan POLIS terhadap BERSIH 2.0 ini? Apa lagi RAKYAT perlu buat? ->

18.0 Sebab itulah kita ULANGi, kenapa tidak diHARAMkan sahaja BERSIH 2.0 seperti mana KOMUNIS, Al Maunah, Al Arqam, dan HINDRAF? Demi warganegara Malaysia yang MAJORITInya cintakan keAMANan, HARMONI dan kesejahteraan, kita POHON sangat-sangat kepada DYMM SPB YDP Agong, Majlis Raja-Raja, Kerajaan Malaysia dan Majlis Fatwa Kebangsaan supaya mengHARAMkan sahaja BERSIH 2.0!

Wallahualam..

Posted by Tukang Dok Peghati at 1:25 AM
Labels: Fikir-fikirkan

(sumber;http://sensecredaccountability.blogspot.com/2011/07/hit-snake-by-its-head-first-haramkan.html)

No comments: