Friday, October 25, 2013

TERUS SEBARKAN GAMBAR INI SEHINGGA PEMBUNUH DIBERKAS (MOHON SHARE DI LAMAN SOSIAL)Pelbagai soalan timbul mengenai pembunuh pegawai bank, Norazita Abu Talib, 37 tahun. 
Untuk rekod, mangsa telah selamat dikebumikan pada kira-kira jam 7.30 malam semalam 
di Kampar, Perak.

1. Bagaimanakah suspek, warga Indonesia boleh tinggal di Malaysia menggunakan
 kad pengenalan palsu sekurang-kurangnya selama setahun?

2. Bagaimanakah dia berpeluang menjadi pengawal keselamatan dan
 lebih pelik diberikan hak untuk menggunakan senjata api?

3. Bagaimanakah TANPA lesen menggunakan senjata api, dia dibenar
 menggunakan pump gun?  

Setakat ini, suspek masih diburu oleh pihak polis.

Usah sesekali kita berasa jemu untuk menyebarkan gambar suspek 
sehingga dia diberkas. Dia boleh cuba bersembunyi tetapi akan tetapi
 terserempak dengan manusia. Manusia bakal bertindak membekalkan 
maklumat tepat kepada pihak polis dengan menghubungi hotline 03 2052 9999.


Mohon bantuan semua, sila SHARE entri ini.

Jangan biarkan penjenayah itu berpeluang menarik nafas lega biar sesaat
 sekalipun apatah lagi berjaya memboloskan dirinya ke negara asal.

(terimakasih sumber:http://www.mazidulakmal.com/2013/10/terus-sebarkan-gambar-ini-sehingga.html)

2 comments:

Anonymous said...

Al-Fatihah utk. Pn. Norazita – saya harap KDN dan Ambank akan bantu keluarganya sepenuhnya.

KEJAMNYA PENJENAYAH mcm. ni - patut DIPANCUNG kepala bawah Hukum Hudud! Baru penjenayah gerun - dan siapa-siapa Bukan Islam buat aniaya kat umat Islam juga, mesti kena bawah Hukum Hudud spt. di Arab Saudi - bukan hanya yg. Islam dihukum!

Saya syaki penjenayah ini mungkin warga asing Bukan Islam Indonesia/Filipina (mcm. Pengganas Sulu yg. diketuai Bukan Islam Filipina, menyamaq sbg. org. Islam – juga ejen CIA-Mossad) menyamaq sbg. Islam, sebab sampai begitu kejam sekali membunuh wanita Islam/Melayu yg. tak bersenjata mcm. ni!

Dan si MUSUH Islam/Melayu juga akan gunakan isu IC palsu penjenayah ini utk. hentam imigran Islam yg. dpt. IC terutamanya di Sabah - yg. herannya penjenayah kejam ini menyamaq sbg. orang Sabah, spt. dilapurkan di blog Mazidul; apalagi Musuh Islam/Melayu kat Sabah sdg. sasarkan pengambilan balik IC dr. SEMUA imigran Islam Sabah!

Maka tidak mustahil, jenayah ini berkaitan perancangan politik DAJAL MUSUH Islam/Melayu utk. terus MENGGERTAK Islam/umatnya, termasuk menjadikan umat Islam sbg. mangsa pembunuhan dan jenayah kejam lain. Dan juga menghasut umat Islam sendiri membenci pekerja asing Islam terutamanya dr. Indonesia, Mindanao dan Bangladesh (saya cdgkan pekerja asing Islam mesti ada surat Imam Masjid/Surau di M'sia dan JAKIM/JAWI mesti pantau pekerja Islam, utk. buktikan mereka ini benar-benar org. Islam)! Dan apa sebab tujuan si pengawal ni tembak arwah Norazita sampai begitu kejam walau dia tak bersenjata?

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous said...

Aku salahkan Ambank sebab harapkan 4 wanita jaga duit sebanyak tu. Security pun boleh bebas keluar masuk. Sapa pantau bahagian depan? Kalau macam ni senanglah orang rompak bank.....langsung takde halangan.

Jangan lupa siasat pengawal asal yang tak dapat datang tu dan digantikan dengan yg lain....macam ada komplot.