Wednesday, June 5, 2013

IDENTITI RED BEAN ARMY DAP MULA DIKENAL PASTI...!!!

Red Bean Army mula kepanasan dan satu persatu mula menghilangkan diri dari alam siber sekarang ni kerana diburu sehingga kelubang cacing.

Mengikut kata Bapa 13 Mei yang mengakui mempunyai angkatan pemfitnah tidak hairan dengan berita ni, kerana kita tahu Bapa 13 Mei ni sungguh licik dan bijak mengendali tentera merahnya untuk tidak dikesan dengan semudahnya.

Walaubagaimanapun mereka ni semuanya manusia, sudah pasti ada kesilapan yang akan membuat mereka tertangkap jua. Red Bean Army DAP ni ditubuhkan untuk memecah-belahkan antara satu sama lain.

Melaga-lagakan diantara Melayu UMNO, Melayu PAS dan Melayu PKR untuk meningkatkan lagi kemarahan agar bertengkar sesama sendiri. Banyak yang tak sedar akan akaun2 palsu mereka yang sering menggunakan profile gambar Melayu dan nama Melayu tetapi memaki hamun bangsa Melayu sendiri dengan perkataan lucah dan penghinaan yang begitu teruk sekali.


Pengasas sebuah syarikat elektronik Taiwan yang merupakan rakyat Malaysia (kanan) dilihat bersama Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng ketika berkempen dalam PRU-13 lalu. Gambar ini pernah disiarkan dalam portal propembangkang Malaysiakini
KUALA LUMPUR 31 Mei - Polis telah mengenal pasti identiti beberapa individu yang bertanggungjawab merancang menggulingkan kerajaan menerusi pergerakan pasukan tentera siber Red Bean Army.

Menurut sumber, sebanyak 30 individu telah dikesan menjadi orang upahan pihak pembangkang untuk melancarkan serangan ke atas kerajaan Barisan Nasional (BN) menerusi blog, laman sosial dan YouTube.

"Identiti lima atau enam daripada jumlah itu telah dikenal pasti sejak lebih seminggu lalu dan pasukan keselamatan percaya akan menangkap mereka dalam tempoh terdekat untuk menghapuskan kegiatan kumpulan ini yang diwujudkan bertujuan memburuk-burukkan kerajaan," katanya kepada Utusan Malaysia hari ini.

Sumber berkata, walaupun pada awalnya beratus-ratus akaun Facebook dikesan menjalankan kegiatan itu sehingga menimbulkan kebimbangan rakyat Malaysia, tetapi siasatan polis mendapati itu hanya akaun palsu yang dimiliki oleh 30 individu yang terlibat.

Red Bean Army difahamkan bergerak secara siber yang mempunyai misi menggulingkan kerajaan dengan dibantu oleh pihak tertentu dalam memberi dana dan bantuan kepada mereka.

Untuk rekod, sebelum ini akhbar melaporkan berita mengenai Red Bean Army adalah tentera siber yang dipercayai ditaja oleh DAP yang ditugaskan menyerang mana-mana tokoh politik, perniagaan, ikon hiburan serta sesiapa sahaja yang dilihat mesra BN melalui media alternatif seperti blog, Facebook, Twitter dan YouTube bagi membangkitkan kebencian pengundi Cina.

Selain itu, Red Bean Army didakwa ditubuhkan untuk mencipta penipuan dan memanipulasi fakta dan menyuntik kebencian terhadap kerajaan oleh ahli yang diberi latihan oleh DAP serta dibayar gaji tetap 
sebanyak RM3,000 sebulan sejak enam tahun lalu. 

(terimakasih sumber:http://rakyattranung.blogspot.com/2013/06/10-info-sulit-red-bean-army-terbongkar.html)

2 comments:

Anonymous said...

Tujuan samseng-samseng RASIS DAP/PKR yang semakin ganas kebencian mereka sampai hendak menggunakan nama “Allah” dalam injil dan menerbalikkan bendera tercinta kita – semuanya adalah untuk menghina Islam dan lambang Islam di bendera kita, dan kerana begitu benci orang Melayu kerana selalunya orang Melayu adalah pengikut setia Islam, yang berkuasa kuat politik di Malaysia, iaitu bumi tercinta hasil pusaka nenek moyang berzaman Melayu dan Bumiputera lain ini, dari sebelum dijajah British lagi! Dan juga tujuan menghina DYMM Agong/Sultan-Sultan Melayu dan Permaisuri-Permaisuri, adalah kerana mereka sebagai penjaga daulat Islam, dan warisan serta hak orang Melayu. Ini adalah sebab kenapa UMNO/PERKASA dan parti Bumiputera lain yang Islam, mesti jangan ditipu dalang dua muka seperti dari dalam Gerakan dan MCA untuk membuat parti tunggal kononnya.

Bahagian pertama:

Sebenarnya DAP dan sekutu kuat penjajah Barat-Zionisnya, itu hendak menipu, berpura-pura berlagak semacam DAP masih kuat Komunis, dan untuk menipu golongan Melayu PKR/DAP yang fikir mereka ini kononnya "intellektual" Melayu sebab mereka membaca pasal Karl Marx, Lenin, Mao, Trotsky dll. DAP ini sebenarnya sekarang bukan lagi dikuasai pro-Komunis Cina tetapi pertubuhan penjajah Kristian Zionis yang amat merbahaya, untuk menjadikan Malaysia dan Indonesia, sebagai satu lagi Israel tetapi di Asia, sebab Singapura (yang dianggap penjajah Barat-Zionis sebagai “Israel of the East”) sudah terlalu kecil dan tidak ada minyak-gas bertimbun macam di Malaysia, terutamanya di Malaysia Timur, dan juga Indonesia, untuk dikuasai! Kemudian penjajah Barat-Zionis ini akan menawan tanah Islam lain contohnya di Selatan Thailand/Filipina, Nigeria, Lebanon, Syria, Iran dan lain-lain, yang juga kaya dengan minyak-gas yang bertimbun.

Pertubuhan Kristian Zionis ini sebenarnya adalah senjata politik yang amat merbahaya dipergunakan oleh CIA-US/MI5-UK/Peranchis/Jerman/Israel/EU-NATO (di Malaysia melalui DAP/PKR) untuk menjajah negara-negara atau tanah Islam yang kaya minyak-gas/sumber asli lain/tanah subur (untuk pertanian syarikat global GM US-Mosanto yang diharamkan di EU sebab boleh menyebabkan penyakit kanser dll). Jadi fahaman Kristian Zionis digunakan untuk cuba memecahbelahkan orang Islam termasuk dengan menubuhkan pejuang 'jihad' (yang sebenarnya diketuai bukan Islam Kristian Zionis, tetapi menyamar sebagai orang Islam untuk melagakan dan memperdayakan Shia-Sunni sampai berbunuh sesama sendiri atau dibunuh amat kejam pejuang 'jihad' pengganas bukan Islam itu, seperti di Libya, Syria, Somalia, Afghanistan, selatan Thailand/Filipina dan Iraq, dan kemudian di Nigeria, Lebanon, Iran dan lain-lain), dan cuba mengkristiankan Melayu/orang Islam dan Bumiputera lain yang Islam atau bukan Islam seramai mungkin (termasuk semakin agresiv di Indonesia dan negara-negara islam lain).

Tetapi tujuan utama pertubuhan Kristian Zionis ini adalah untuk menghasut kaum Kristian biasa dan bukan Islam lain, supaya membenci Islam dan orang Islam (di Malaysia, dihasut membenci orang Melayu dan Bumiputera lain yang Islam termasuk di Malaysia Timur), dengan tujuan utama untuk menghapuskan Islam dan seramai mungkin orang Islam, terutamanya yang nationalis dan betul-betul beriman, kemudian senanglah penjajah Barat-Zionis dan sekutunya, nak menakluk negara-negara/tanah-tanah Islam terutamanya mereka berharap dengan mudah, negara berbilang kaum /agama seperti Malaysia, Indonesia, Selatan Thailand/Filipina, Libya, Iraq, Syria, Nigeria Lebanon, Iran dll.

MAKCIK Tempurung.

(PERHATIAN: ada PENYAMUN paling penakut disyaki dari DAP/PKR durjana yang sekarang meniru gelaran saya tetapi sebagai "Pakcik Tempurung/Temporung" untuk mengelirukan pembaca).

Anonymous said...

Bahagian kedua:

Dan ramai yang Bukan Bumiputera PKR pula menyokong DAP tetapi tidak mahu terdedah sebab hendak terus membodohkan penyokong Melayu/Islam PKR dan PAS, untuk menyembunyikan rahsia mereka ini sebagai Kristian Zionis. Sebab itulah saya juga syak sebabnya si DAP-Theresa Kok contohnya sering ke Jerman di mana pertubuhan Kristian Zionis amat kuat (Passport Malaysia tak benarkan ke Israel). Dan mengapa ramai anak Cina muda sengaja pakai seluar/skirt amat pendek di kampus dan perhimpunan jalanan mereka secara beramai-ramai, saya syak adalah dengan tujuan menghina orang Islam dan Islam, terutamanya yang bertudung dan ynag beriman, ataupun mempengaruhi Melayu/Islam bahawa cara Barat-Zionis itu adalah budaya yang harus dikuti, walau di nengara Islam ini.

Lihatlah betapa bahaya dan ganasnya pertubuhan dan ideologi Kristian Zionis, yang mahu menghapuskan Islam serta umat Islam terutamanya yang anti Barat-Zionis, dan sampaikan Palestin dan Bumiputeranya terutamanya yang Islam, tidak wujud bagi pertubuhan ini, di:

1. http://londonprogressivejournal.com/article/9/in-depth-christian-zionism, In Depth: Christian Zionism, by Ravender Singh Sembhy, Fri 11th Jan 2008:

…The Christian Zionists’ theory seems to be that Islam is the false global religion of the Antichrist which is threatening Jewish and Christian life, along with Israeli expansionism, thus further delaying Christ’s return....

2. http://www.elca.org/What-We-Believe/Social-Issues/Journal-of-Lutheran-Ethics/Issues/May-2005/Challenge-the-Implications-of-Christian-Zionism.aspx, Challenge the Implications of "Christian Zionism", Ann E. Hafften:

…. [4] "Christian Zionism" as manifested in the programming of the Christian Broadcasting Network (cbn.com) and the Trinity Broadcasting Network (tbn.org)...is a movement with serious political and economic leverage that advocates Israel as a nation that reaches from the Mediterranean to the Jordan River or even the Euphrates; the transfer of Palestinians from the West Bank and Gaza to other Arab states….

Israeli Ambassador Zalmon Shoval stated: The whole land between the Mediterranean Sea and the Jordan River is ours ... historically, morally, and by virtue of international law. We do not see ourselves as "occupiers;" of anyone else's country; there never having been a Palestinian or other sovereign state in what is now usually referred to as "the territories." Nor, is it illegal for Jewish people to live anywhere in the area. These are not Arab lands, the way the press routinely defines them.'".....

MAKCIK Tempurung.