Thursday, January 12, 2012

RUMAH WARDINA SAFFIYAH DIROMPAK, SUAMINYA DIPUKUL
THURSDAY, JANUARY 12, 2012


Melihat akaun Twitter milik Wardina Saffiyah agak kecoh sebentar tadi. Rumah Wardina telah dirompak oleh 3 orang lelaki dipercayai buruh Indonesia dan kesemua 5 buah laptop telah diambil pada jam 5 Pagi tadi.

Menurut Wardina di laman Twitter-nya, ketika 3 orang perompak tersebut masuk, mereka hanya mampu bersembunyi disebalik selimut. Manakala suami Wardina, Ikhwan telah dipukul kerana perompak tersebut berang apabila mereka tidak mempunyai barang kemas untuk dirompak. Tidak dapat dipastikan apakah keadaan suami Wardina ketika ini
Sehingga kini, polis masih berada di rumah Wardina dan anak Wardina turut mengalami sedikit trauma akibat terkejut dengan kejadian yang berlaku. Perompak tersebut juga dipercayai masih berada di sekitar Ampang atau Bukit Antarabangsa.


Kepada anda semua, sila berhati-hati kerana perayaan Tahun Baru Cina sudah hampir tiba, mungkin akan ada lagi kes sebegini.

(sumber;http://pengundisetiasungairapat.blogspot.com/2012/01/rumah-wardina-saffiyah-dirompak.html)

2 comments:

Anonymous said...

peergh rumah wardina kena rompak suami kena liwat oops pukul jeer nanti satu malaysia dia bilang ini UMNO punya kerja kah kah thuuii

Anonymous said...

bala dari Allah tu...